CANVAS & WALL ART

ULEPŠAJTE ŽIVOTNI I RADNI PROSTOR!

Do sada, slike na platnu su izrađivali slikari i mogli smo ih imati po relativno visokim cenama. Sa razvojem tehnologije štampača, kao i razvojem hemijske tehnologije boja i tonera, sada su grafički prikazi na platnu mnogo dostupniji širokom krugu ljubitelja lepe umetnosti.

Canvas platno je slikarsko platno pripremljeno za štampu. Boje na platnu su postojane, otporne na UV zračenja i atmosferske uticaje, tako da je štampa veoma dugotrajna. Na canvas platnu štampamo bilo koju Vašu ili nasu ideju, motiv ili fotografiju. Sliku odštampanu na canvas platnu možemo zategnuti na tanji /2cm/ ili deblji /4cm/ blind ram ili Vam isporučiti samo platno a Vi ga dalje uramljivati.

Zbog  svoje ekonomičnosti i efektnosti, printovi na  platnu su izrazito pogodni za opremanje svih stambenih i poslovnih enterijera: stanova, hotela, restorana, kafića, kozmetičkih, frizerskih salona, banaka, prodavnica…
Print na kanvasu je jako lep poklon, i mi svakodnevno svedočimo bezgraničnoj maštovitosti ljudi koji žele da svojim najdražim poklone nešto originalno i lepo, štampajući svoje zamisli na slikarskom platnu.

Foto tapete (zidni murali ili  foto murali) predstavljaju odlično rešenje za naglašavanje delova enterijera ili efektne promene istih koji treba da privuku pogled ali i da pošalju poruku. Kvalitet same fotografije je vrhunski, papir na kome je štampa je višeslojni a izbor  je izuzetno veliki i ide od klasičnih dezena i motiva iz prirode, preko atraktivnih crno-belih fotografija, najčešće urbanih sredina pa sve do simpatičnih dečijih crteža. Foto tapete Vam omogućavaju da uz malo mašte napravite drastične promene u svom životnom prostoru a obzirom na veliki izbor nesumljivo je da će se za svakoga naći po nešto.